ΠΕΡΙ ΤΟΥ «ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΩΣ» ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

 

Για το «Ι.Π.Ε.» («Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής») ακούγονται κατά καιρούς διάφορα. Συγκεκριμένα, από το 2010 ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα με τα διάφορα προβλήματα του «Ι.Π.Ε.» [Δες εδώ]. Τα προβλήματα συνεχίζονται και ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε τα εξής. Το πρόσωπο που είχε αναφερθεί ότι επιμόρφωνε τότε τους κληρικούς και ταυτόχρονα αρθρογραφούσε και στο αποκρυφιστικό περιοδικό «REIKI TIME» εξακολουθεί μέχρι σήμερα (έως και το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015) να επιμορφώνει κληρικούς και λαϊκούς της Ι. Αρχιεπισκοπής. Πρόκειται για την ψυχολόγο κ. Βικτωρία Πρεκατέ, στην ιστοσελίδα της οποίας διαβάσαμε και για μετενσάρκωση και για προηγούμενες ζωές.

Επιπλέον προστέθηκε και ο ψυχοθεραπευτής κ. Δημήτριος Καραγιάννης [Δες εδώ], ο οποίος μετείχε πρόσφατα (Απρίλιος 2015) σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του «Ι.Π.Ε.» για την ενδοοικογενειακή βία, αλλά και ο ψυχοθεραπευτής κ. Κωνσταντίνος Μπούσουλας, υπεύθυνος της υπηρεσίας Ψυχολογικής και Ποιμαντικής μέριμνας του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών. Αυτά διαβάσαμε στον επίσημο ιστότοπο της Εκκλησίας της Ελλάδος, ενώ ταυτόχρονα βρήκαμε ότι ο κ. Μπούσουλας συμμετείχε το 2014 και σε στρογγυλό τραπέζι του «Κέντρου Ράιχ» με θέμα την οργόνη κ.λπ., που μας προβλημάτισαν.

Η ερώτηση είναι: Από το 2010 μέχρι σήμερα το «Ι.Π.Ε.» δεν έχει διαβάσει ή δεν έχει ενημερωθεί για τίποτε από τα προαναφερθέντα; Και αν υποθέσουμε ότι δεν έχει ενημερωθεί, τι θα κάνει τώρα; Θα αλλάξει κάτι ή θα συνεχίσει την ίδια προκλητική πορεία;

 


 

 


 

(Διεύθ.: http://www.imglyfadas.gr/portal/gr/details.asp?cdPro={9258E710-640A-4718-91BD-58A2EBA6B574})