Τι καινούργιο προστέθηκε στην ιστοσελίδα... | Χάρτης Ιστότοπου
Εκτύπωση Σελίδας Μείωση Γραμματοσειράς Αύξηση Γραμματοσειράς

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ Ι.Μ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

Τα μικρά παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης «Αγία Ειρήνη», απεδείχθησαν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της σημερινής Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, που διεξήχθη στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Γλυφάδας.

Ο διευθυντής του Σταθμού και διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του Σεβ. Μητροπολίτου, πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Καββαδίας, και οι συνεργάτες του οργάνωσαν με τον πλέον καλύτερο τρόπο την εκδήλωση που ευλόγησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος.

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ξεκίνησε με ύμνους που απέδωσε η Χορωδία των «Βυζαντινών Υμνωδών» υπό του χοράρχου κ. Σπυρίδωνος Παυλάκη, μουσικοδιδασκάλου και πρωτοψάλτου.

Ακολούθησε η θεατρική παράσταση από τα παιδιά του Σταθμού, που καταχειροκροτήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παύλο, τον Γενικό Αρχιερατικό π. Κωνσταντίνο Βαρθολομαίο, τους εφημερίους του Ι. Ν. Αγ. Νικολάου π. Γεώργιο Καλαμάρη και π. Ανδρέα Λάμπρου, κληρικούς άλλων ναών της Ι. Μ. που παρευρέθησαν στην εκδήλωση, τους γονείς των παιδιών, τον δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γιώργο Παπανικολάου κ.ά.

Εξαιρετική τέλος ήταν η εμφάνιση της παραδοσιακής ορχήστρας από την σχολή μουσικής των Αγίων Αποστόλων Σχηματαρίου.

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, που τελικά απεδείχθη μικρή εξαιτίας της αθρόας προσέλευσης, έκλεισε με χαιρετισμό του Μητροπολίτου κ. Παύλου, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον διευθυντή του Σταθμού π. Νικόλαο Καββαδία και τους συνεργάτες του, ευλόγησε τα παιδιά του Σταθμού που έφυγαν με ένα όμορφο δώρο στα χέρια και ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα, γεμάτα Χριστό.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 


 

Εκτύπωση Σελίδας Μείωση Γραμματοσειράς Αύξηση Γραμματοσειράς
Ἐπιστροφή στήν ἀρχή τῆς σελίδας