Τι καινούργιο προστέθηκε στην ιστοσελίδα... | Χάρτης Ιστότοπου
 
Μείωση Γραμματοσειράς Αύξηση Γραμματοσειράς

KOΡΩNAIOΣ

Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ
Μητροπολίτου Γλυφάδας Ἀντωνίου Κάθε φορά πού συμβαίνει μία πανδημία τά τελευταῖα χρόνια, ὅπως ἡ γρίππη τῶν πτηνῶν, μετά τῶν χοίρων, ὕστερα ὁ SARS, ὁ MARS κ.λπ., ἀρχίζουν διάφοροι νά διαδίδουν ἀνευθυνουπεύθυνα, ὅτι δῆθεν μεταδίδεται ἡ ἀρρώστια μέ τήν Θεία Κοινωνία.
 

Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΠΗΣ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικολάου Αγαπητοί μου αδελφοί, Η Εκκλησία μας δυό χιλιάδες χρόνια μεταδίδει τη Χάρη των μυστηρίων της με τον γνωστό τόσο ανθρώπινο και ταυτόχρονα ευλογημένο τρόπο προς «ίασιν και θεραπείαν ψυχής και σώματος». Ποτέ δεν προβληματίστηκε με τη σύγχρονη λογική της ασεβούς αμφισβήτησης, αλλά καθημερινά ζει με την εμπειρία της επιβεβαίωσης ενός μεγάλου θαύματος. Είναι δυνατόν η κοινωνία του Θεού να γίνει αιτία ασθένειας ή παραμικρής βλάβης;
 

ΑΝΟΙΓΜΑ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΖΗΤΟΥΝ...
Να ανοίξουν οι Εκκλησίες ζητούν με επιστολή που έστειλαν προς τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας 152 επαγγελματίες υγείας στην Κύπρο.
 

ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΣ ΠΡΟΣ...
Σκληρή επιστολή κοινοποίησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, με τη σύμφωνη γνώμη της ΔΙΣ, στην υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως με τελικό αποδέκτη τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με την οποία ζητά το άνοιγμα των Εκκλησιών.
 

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ
Μητροπολίτης Γλυφάδας Αντώνιος: Αισθάνο΅αι σαν πατέρας που έχασε τα παιδιά του
 
Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά
Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά "Σήμερα φθάσαμε σε μεγάλη ολιγοπιστία, σε άρνηση αλλά και βλασφημία του Χριστού μας και των αγίων Μυστηρίων της Εκκλησίας μας. Αντί να γονατίσουμε, και με πίστη θερμή και μετάνοια να ζητήσουμε άρση της επιδημίας από την Παντοδυναμία και την Αγάπη του Χριστού μας,
 
 
 
 
 
 
 

Ἐπιστροφή στήν ἀρχή τῆς σελίδας