Τι καινούργιο προστέθηκε στην ιστοσελίδα... | Χάρτης Ιστότοπου
Εκτύπωση Σελίδας Μείωση Γραμματοσειράς Αύξηση Γραμματοσειράς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ»

 

Με αφορμή την διοργάνωση του «Πανελλήνιου Φεστιβάλ Πνευματικής Αφύπνισης» στα τέλη Ιουνίου στη Βουλιαγμένη, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι το εν λόγω φεστιβάλ, υπό τον τίτλο «Μεταμόρφωση και Αναγέννηση», αποτελεί εκδήλωση αποκρυφιστικού περιεχομένου που μπορεί να έχει απρόβλεπτες και επικίνδυνες συνέπειες για τους συμμετέχοντες.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από το «Angels House University» («Πανεπιστήμιο των Αγγέλων»), φορέα που διοργανώνει παρόμοια φεστιβάλ σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια. Τι αντιπροσωπεύει ο τίτλος του φορέα και τι νομική κάλυψη έχει αυτός ο φορέας; Πώς θα θεραπεύσουν «κινούμενοι μέσα από τον χώρο και τον χρόνο», όπως ισχυρίζονται; Πώς θα «εργαστούν με τις ενέργειες του Μελχισεδέκ», ποιες ενέργειες είναι αυτές και πώς «θα φέρουν τις νέες κωδικοποιήσεις του DNA;»

Το πρόγραμμα του «Πανελλήνιου Φεστιβάλ Πνευματικής Αφύπνισης» είναι καθαρά αποκρυφιστικού περιεχομένου και κάνει λόγο για «διαλογισμούς, channeling (τσάννελινγκ) και ένωση με ενέργειες», πρακτικές που έχουν αποδειχθεί επικίνδυνες τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική υγεία. Να τονιστεί ότι όταν αναφέρονται σε «επικοινωνίες με αγγέλους», στην πραγματικότητα αναφέρονται σε επικοινωνίες με πνεύματα τα οποία η Γραφή αναγνωρίζει ως δαίμονες. Η συμμετοχή στο «Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πνευματικής Αφύπνισης», όπως και σε παρόμοιες εκδηλώσεις, αποτελεί πράξη ασυμβίβαστη με τη Χριστιανική ιδιότητα και άνοιγμα σε επικίνδυνες και ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Επομένως, όχι συμμετοχή.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 


 

Εκτύπωση Σελίδας Μείωση Γραμματοσειράς Αύξηση Γραμματοσειράς
Ἐπιστροφή στήν ἀρχή τῆς σελίδας